Karijere

Za studente

Učka-konzalting veliku pažnju posvećuje pridobivanju kadrova još za vrijeme njihova obrazovanja. Prve korake suradnje s Učkom-konzalting zainteresirani studenti ostvaruju putem stručne prakse. Za većinu njih to je jedna od prvih prilika da stečeno teretsko znanje upotpune s praktičnim znanjima i vještinama i tako započenu karijerni put na području koje ih zanima.

Uspostavljena suradnja s Građevinskim fakultetom u Rijeci

Godišnje više studenata obavi praksu u našem društvu, a značajan broj studenata obrati nam se za pomoć pri izradi seminarskih i diplomskih radnji. Za njih je to prilika da nauče nešto novo koristeći metode, opremu i literaturu koja im inače nije lako dostupna. Većina njih tek počinje sagledavati sve vrste poslova kojima se mogu baviti stručnjaci njihovog obrazovnog profila, te im je stručna praksa prava prilika da definiraju svoje profesionalne interese i ambicije.

Ako ste zainteresirani za obavljanje prakse kod nas molimo da svoj životopis i prijavu s informacijama o području interesa te terminima u kojima ste slobodni za obavljanje prakse pošaljete na: info@ucka-konzalting.hr

Učka – konzalting jedna je od vodećih privatnih konzalting tvrtki u Istri. Dinamičnost, fleksibilnost i spremnost na učenje i nove izazove ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da unaprijedimo svoju kvalitetu i proširimo lepezu usluga. Naša vrata otvorena su osobama usmjerenim ostvarenju ciljeva i postizanju najboljih rezultata. Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

© Učka-konzalting d.o.o. 2024.